If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
здравейте,имам за смяна ламбда сонда на 145 някой 6те даде ли съвет каква да сложа предлагат ми на бош и нжк.трябва ми инфо и какви све6ти да и бутна 4е ми е за пръв път италянска кола и хи4 ме нема.приемам отговори в марки и цифри
Аз си сложих ламбда сонда на Бош барабар с комплект 8 свещи съвсем скоро. Сондата май е ОК - поне на диагностиката пказва така,но свещите май не са най-добрия избор за Алфа. Поне малките. Има едно притрисане в началото като дадеш газ и май е от тях.
А за цените положението е следното:
- ламбда сонда - 172лв.
-свещи - нормални - около 7лв/бр.
-свещи малки - около 10лв/бр. /е как ще бачкат добре ми кажи като НГК-то са около 350лв. комплекта!/
Аз си сложих ламбда сонда на Бош барабар с комплект 8 свещи съвсем скоро. Сондата май е ОК - поне на диагностиката пказва така,но свещите май не са най-добрия избор за Алфа. Поне малките. Има едно притрисане в началото като дадеш газ и май е от тях.
А за цените положението е следното:
- ламбда сонда - 172лв.
-свещи - нормални - около 7лв/бр.
-свещи малки - около 10лв/бр. /е как ще бачкат добре ми кажи като НГК-то са около 350лв. комплекта!/
Не само съм чувал, ами я сложих за 1 час и сега хваща прах в мазата. Смених я с Бош по каталожен номер и работата заспа. Поразрови се из форума, писал съм за смяна на 2 сонди за един ден. Евтиното винаги излиза скъпо. И ако имаш възможност идвай на срещите, много неща ще ти се изяснят
Comment